Camping, Söderköping

Man ska ha husvagn....
Jo, det är faktiskt så. I år ska det vara husvagnscamping har jag hört. Sagt och gjort så Elin och jag hyrde in oss i en husvagn på KORSKULLEN CAMPING i Söderköping över helgen. Och jag personligen har aldrig haft nöjet att kampa tidigare i mitt liv, så för mig är det här ett helt nytt område. Att känna doften av gammal instängt klädskåp, tycka att det är lite för trångt och lite för varmt. Men å andra sidan jösses så praktiskt med allt man behöver på ett ställe! Och Elin som har vanan inne vad gäller camping och husvagn känner att det här är som en resa tillbaka till barndomen.

Så i husvagnen bor vi nu och annars strosar vi runt i Madickens hemstad, äter gott, tittar på båtar och njuter av den svenska sommaren när den är som bäst. Intrycket av Söderköping såhär långt är att folk kör som idioter, på gator som knappt är gjorda för fordon med motor. Det finns glasskiosker överallt, vilket inte stör oss nämnvärt. Imorgon ska vi ge oss i kast med Sveriges största glassrestaurang, nämligen Smultronstället, och jag väntar mig glass super de luxe. Jag har varit där flertalet gånger tidigare och har det som en svensk favorit. Och efter att vi sneglat in på uteserveringen idag så kommer vi inte att bli besvikna. Men som sagt. Det är morgondagens äventyr. Mer om det då....


Korskullen Camping - Söderköping - Sverige

0 kommentarer :