GRATTIS ELIN!!!!

En hedersplats här till vännen Elin Andersson som just kammat hem Reseguiden.se stora resetävling! -En resa för två till Aruba i Västindien! Helt otroligt roligt! Grattis, grattis!
Roligt också att det som gav vinsten var ett resetips om "träd-kojjorna", Tree House Hotel, där vi bodde några nätter på vår resa i Costa Rica. Attans bara att jag skrivit på kontrakt för att jobba hela hösten och vintern så att jag inte kan följa med till Aruba.

7 kommentarer :

Elin sa...

Tack så mycket!

Ja, det var en riktig överraskning. det är sånt som aldrig händer i verkligheten. Men nu var det just det det gjorde! Skulle du varit ledig i höst hade du varit en självklar resekamrat. Det är ju dessutom dina bilder som jag använde i tipset i tävlingen. Men som du skriver. Nu finns det mer tid och pengar att stanna längre hos dig på Bali istället. Det blir ett äventyr det ;)

Ingela sa...

Grattis Elin, bra jooooobbbat! Det är du verkligen värd...

Erik, Gävle sa...

Stort grattis!!!

Marica sa...

Grattis Elin!

Och CH.. är det Bali du ska till :-) Gud så spännande! Vilken kanal är det du jobbar för nu???

Kram på dej gumman!

Björn sa...

Grattis, grattis!!

Kan du inte se till att vinna en lyxvilla på Bali i ett år oxå, en som vi kan va med och passa :)

Christine Holm sa...

Ja Bali är det som väntar här framöver, och man har väl börjat nedräkning lite smått redan nu (trots mer än dryga halvåret kvar). Men ni är så välkomna på besök till värmen sen om ni vill. :)

Nu jobbar jag för SVT och klipper Den Stora Resan, som går på tisdagar kl 20:00. Ett bra program faktiskt (är sällan jag säger det om saker jag jobbar med, men här är faktiskt ett intressant och underhållande program som många gånger får en att dra på smile-groparna).

Kram

Anonym sa...

Tusen Grattis från oss på NBC Gullmars

jag följer med och bär väskorna!!!!

Ola