Surfbryt - Impossibles

Det finns platser här så vackra så man saknar ord. Idag har vi varit till "IMPOSSIBLES", ett avskilt surfställe där jag fick stranden helt för mig själv. Efter 45 min på moppe ut till Bukit, där allt blir lugnare och vackrare, tar man av på en mindre jordväg. Lämnar moppen för att gå den sista biten, vilket är en smal stig och flertalet trappsteg nedåt. Sen öppnar sig paradiset. Man kommer ner till en enkel warung med halmtak. Trots att vågorna idag inte var riktigt till belåtenhet så var utsikten och platsen i sig var värd besöket.
"Impossibles" (surfbryt) - Bukithalvön - Bali

4 kommentarer :

Cain sa...

Nu blev jag riktigt sugen på att dra iväg..

Anonym sa...

åååh... så himla härligt ni verkar ha det! helt underbart! Njut... Kram Sandra

Isabella sa...

Gud va härligt det ser ut!
Jag och min pojkvän ska dra till Bali nu i juni. Har bokat en natt i Kuta när vi kommer ner, sen har vi tänkt att åka runt lite..
Hur tar man sig till detta ställa mer exakt?

Christine sa...

Kul att ni ska till Bali! :)
"Impossibles" ligger ute på Bukithalvön. Om du kollar på min karta över Bali (som du hittar i högerspalten här bredvid) så kan du se vart det ligger. Kan dock vara trixigt att hitta ner den sista biten så där kanske ni får fråga folk. Har ni tur har de satt upp skyltar nu.