Morgon

Vi är på Bali, VI ÄR FRAMME, det är varmt, det är helt underbart och det är på riktigt! Vilken dag vi haft! Helt möra i kroppen och lite virriga av tidsomställningen så har vi i dag haft en väldigt lugn första dag. Vilket var mycket behövligt för oss båda två tror jag. Vi har hämtat ut en moppe och besökt Serangan, också kallad "Turtle Island", där Björn surfade och jag njöt med en bra bok i skuggan på stranden. Några simtag i hotellets pool har vi också hunnit med och nu ska vi gå ut för att unna oss en varsin massage. Hela resan hit från Sverige frös jag och tyckte det var extremt kallt på alla plan och flygplatser. Men nu njuter jag för fullt! -Det är varmt och sommar!
Och tro mig när jag säger att Björn längtat efter denna stund... surfbrädan. Här packade han upp sin favoritbräda ute på balkongen på UN´s hotell! 
Och tro mig när jag säger att Björn längtat efter denna stund... surfbrädan. Här packade han upp sin favoritbräda ute på balkongen på UN´s hotell! 

UN´s Hotel - Kuta - Bali

2 kommentarer :

Anonym sa...

Vad harligt!
-Erik B

Anonym sa...

Åhhhh vad bra att resan gick bra för er, jag hoppar i min kontorsstol med mina vita orakade svenska dalarben upp å ner i stolen å ser ut över siljan med is på, faaaaaan vad härligt att se er LEVA, det berör!
kram I