Serangan

SERANGAN heter ön som vi åkt till två dagar i rad nu, tar ca 20-30 minuter (beroende på trafiken) att ta sig dit med moppe inne från Kuta. Björn, Johan P, Johan S och Patrik har surfat utanför revet som ligger en bit ut. Och tack vare revet är det lugnare vatten innanför och in mot stranden.
Jag köpte simfötter, snorkel och cyklop idag. Och bara för att öva har jag snorklat vid Serangan där det egentligen inte finns så mycke vackert att se. Men liv fanns det minsann, så jag har sett många olika fiskar i olika storlekar och färger. Såga många "Hitta Nemo-fiskar", men de försvann snabbt när jag närmade mig (va inte riktigt lika snabb med mina vita svenska kontorsben). Jag hade med mig min lilla undervattenskamera i alla fall och det är inte helt lätt att fånga något snabbt på bild med den. Men en rolig "tennisboll-fisk" och en korall fick jag på bild.
Serangan Island - Bali

3 kommentarer :

Anonym sa...

Va mysigt stalle ni bor pa!
-ERIK

Anonym sa...

Snön har smält å dags för att plocka fram cykeln, vilket underbart ställe ni är på. Han ser ut att må riktigt bra på sin bräda;-) kram I

Anonym sa...

Låter jättemysigt, särskilt det där med 2 geckos.

Anette