Flytt

I morgon flyttar vi och det ser vi fram emot! Men vi flyttar inte till det homestay som det va meningen att vi skulle till. För av någon konstig anledning så hade de "tjabblat" med bokningen och det drabbade oss. Så i förrgår kväll, tre dagar innan vi skulle flytta in, fick vi veta att det inte fanns plats för oss längre. Sjukt irriterande att stå utan boende och veta att vi måste flytta om tre dagar. 

Så i går ägnade vi nästan hela dagen åt att tokleta tak över huvudet, kollade på lägenheter och tittade på hus, mailade med mäklare osv. Men eftersom det känns helt fel för oss båda att stressa fram ett ordenligt boende på två dagar så har vi nu bokat in oss på ett hotell även kommande månad. Så i morgon flyttar vi från Kuta och till ett mindre ställe i Seminyak. Och gojan på bilden blir vår granne från och med i morgon.

6 kommentarer :

Sofia sa...

Tråkigt att det krånglade, men Ni kanske hittar något ännu bättre senare. Klokt av Er att inte stressa. Kram Sofia ps. vilken fin bild på gojan. ds

Christine Holm sa...

Jag tror alltid det finns en mening med allt som händer. Och efter motgång kommer framgång, som att efter regn måste det komma sol. :)

Hotellet vi ska flytta till är ett hotell som både jag och Björn fastnade för direkt, litet, enkelt och väldigt mysigt. Samt att det bara är aningen dyrare än det homestay vi skulle ha bott på. Så det här kommer bli riktigt bra. Vi har även fått kontakt med en mäklare som i nästa vecka ska visa oss en lägenhet som på bild och prismässigt känns helt rätt. :)

Anonym sa...

Precis, det var nog inte meningen att ni skulle bo på det homestay som va tänkt nu, kanske senare? Mysig "granne" ni får i alla fall./Kram Anette

Bjorn sa...

Ja och det där e inte enda grannen vi får, dom har en ekorre oxå och massa fiskar i en damm som man måste ta sig över för att ta sig till rummet.

Anonym sa...

Det är väl en bro över dammeh i alla fall? :)Anette

Christine sa...

Ha, ha! Nä det är faktiskt bara två stenar mitt i dammen som man måste balansera sig över. Men jag hoppas fiskarna är fredliga utifall man skulle trampa snett. :)