Hem ljuva hem

Så här har vi det, vårt egna lilla enkla kryp in. Som ligger bara någon minuts promenad från Kuta stranden samt nära till allt som restauranger, affärer, tvätt, massage mm. Det första bilden här nedan är entrén och via den lilla stigen innanför går man ca 15 meter för att komma till huset vi hyr. Bilden därefter visar vardagsrummet.
En mycket morgontrött Björn... Och tittar man noga kan man ganska tydligt se en t-shirt-bränna...)
Balkongens utsida och så som alla husets fönster ser ut:
Stora sovrummet (alltså vårat):
Toaletten (duschen ser ungefär likadan ut men ligger på andra sidan vardagsrummet / mittemot toaletten, plus annat golv och ett stort fönster):
Björn på sin favoritplats, myshörnan, och med sin favoritkompis fläkten!
Här har vi faktiskt inga mygg, måste jag bara tillägga. Däremot skulle jag släppa ut en fin fjäril i morse som vi tydligen hade råkat stänga in över natten. Men när jag öppnade dubbeldörrarna till balkongen föll en gecko ner och var en hårsmån från att landa rakt ner i urringningen innanför klänningen jag hade på mig. Snabbt uppvaknande kan man kalla det, både för mig och ödlan. Ha, ha! Jag har visserligen ingenting emot geckos men innanför kläderna vill jag inte ha dem. 

3 kommentarer :

Anonym sa...

För att vara ett "enkelt" krypin så ser det flott ut tycker jag. Jättemysigt! Hoppas att ni kommer trivas. Föresten snygg t-shirt bränna Björn och när får vi se din långklänning Christine?/Anette

Christine sa...

Ja ok det är ett fint krypin. Men köket är förfärligt så det kommer vi nog aldrig att ens utnyttja. Men annars är det toppen!

Ja långklänningen ska nog komma med på bild snart den också, måste hitta ett fint tillfälle bara. :)

Linda sa...

Herregud vad härligt!!!