Utflykt, 3 på en dag

1. GREENBALL. Paradisstranden som man når via en förödande lång trappa. Enligt bybon vi träffade vid toppen så är det 360 trappsteg.

2. ULUWATU TEMPLET. Där aporna är mer intressanta än vad templet är. Vi hann inte ens in på självaste tempelområdet innan en apa hade snott Martins vattenflaska. Den sprang iväg med den och satte sig på säkert avstånd uppe på en mur. Bet hål i flaskan, insåg att det började rinna ut vatten... stoppar i ena fingret i hålet, skruvar av korken och dricker sen upp vattnet på rätt sätt! Ha, ha! De är bra listiga de där små jäklarna. Och allt vill de sno från en!  Och jag som trodde apor gillade bananer... -Nej här föredrar de tydligen en flaska apelsincuice! ;)

3. PADANG PADANG. En fin mindre strand med bättre badmöjligheter än Grenball. En klädförsäljare lurade även på oss tre stycken klänningar och en sarong. En klänning till mig och resten till Tina och Martin. Måste dock säga att Björn är en hård förhandlare, för min klänning prutade han ner till 40.000rp = 35 kr. Den trevliga försäljaren sa bara "Strong Boss" och skrattade! :) 
 

3 kommentarer :

Anonym sa...

Ni håller ett högt tempo, jag blir verkligen imponerad! Tänk vad mycket du fått se och lära dig den här gången Björn. Skönt att ni verkar må prima allesammans/Kram Anette

Siv Ho sa...

Christine - det ser ut som ditt hår har blivit lite solblekt, det klär dig jättebra.

Sofia sa...

Vad skönt det ser ut att bada. Att simma som en liten fisk. Vad bruna och fina Ni blivit. Håller med Siv om att ditt hår. Jättefint!