Äta eller inte äta?

Två smaker från Pringles som jag inte tror finns i Sverige än:
Grilled Shrimp & Soft-Shell Crab

7 kommentarer :

Wysteriia sa...

åh men fy så äckligt det låter, haha!

Christine sa...

Ja eller hur! Vi har inte smakat dom än, är väl för fega. Men varje gång vi handlar så går jag och sneglar på dom i affären. :)

somensaga-sofia sa...

Ja, det låter inte så gott. Men tror Ni inte att det smakar lite som såna där chips man kan få på china eller thairestaurang? Jag gillar inte såna så mkt men i värmen hos Dig gumman kanske de är goda med en kall öl? Jag röstar på "äta"(och sen ev spotta ut)... ;) Kram

Bjorn sa...

Ha, ha! Nja vi planerar nog att inte smaka. Vi köper in dom som välkomst-present till Linda och Martin som kommer hit om en månad istället. ;)

Anonym sa...

Jag vill gärna pröva. Tycker det låter gott! Jag älskar ju skaldjur å tycker verkligen att det låter spännande./Anette

Linda sa...

Om mamma tycker att det låter så "spännande" så kan ni vänta med välkomstpresenten tills hon kommer. Även om jag är mycket smickrad över att du är så mån om oss o verkligen anstränger dig för att vi ska känna oss välkomna Björn : )

en tjej som älskar pringles sa...

HA HA HA!!!!!!
Det ser för j*****t ut men jag tror att de är goda. Pröva!