"hund-matta"

Vi har inte skaffat hund, men det är vår dörrmatta och vår entré! Det skiftar lite vad vi har för husdjur faktiskt och man ska gärna ta ett ögonkast nedåt innan man sätter ner fötterna på dörrmattan. Ibland ligger där en hund, som till och med vägrar flytta på sig då man ska ut. Och ibland är det två söta kattungar som intagit entrén.


Igår lämnade Tina och Martin och jag hoppas de fick en ok flygtur hem. Det kommer bli lite tomt här nu, men det ska vi klara. Sen kanske det är bra att vi vilar upp oss innan Linda och Martin kommer i juli sen. ;)

6 kommentarer :

Anonym sa...

Vi kom precis hem. Det är kallt och otrevligt. Tack ännu en gång för några fantastiska veckor. Ta vara på er så hörs vi. /martin och tina

somensaga-sofia sa...

Det ser riktigt hemtrevligt ut med en hund på dörrmattan. Kram Sofia

Linda sa...

Ska bli sååååå kul att komma ner! Hoppas ni inte är helt slutkörda då... vi ser nämligen fram emot att ha två pigga guider som kan visa oss alla delar av Bali : )

Hör av er om det är ngt speciellt ni vill att vi köper med oss.

Kram, kram

Marica sa...

Ååå det ser ut som ni har det underbart!
Tusen tck för blommorna till bröllopet!!! Jag blev såå glad! Var en fantastisk dag som tog slut alldeles för fort! *Kram*

Bjorn sa...

Ojojoj, vi kommer komma med en JÄTTE-inköpslista, finns ju endel saker vi saknar nu efter dryga 2 månader, så vi tänkte att om ni packar era saker i handbagaget så fyller vi upp era tillåtna 40kg incheckat :)

Linda sa...

Ha ha.... BRING it ON!