Kuta Beach - Ryggskott

Christine har gett mig egen behörighet till bloggen så här e mitt första ego inlägg. Dagen började med riktigt bra vågor och de njöt jag av i typ 60 min innan gubben (31år väldigt gammal) lyckades få ryggskott, så morgondagens projekt är att fixa en permobil och lära mig att spela schack. ;)
// Björn
Kuta Beach - Bali - Indonesien

5 kommentarer :

Caroline Nydell sa...

Hej Björn, jag trodde jag la in en kommentar men det måste ha blivit ett mejl... Har kollat in er blogg några gånger - vilket äventyr ni är ute på. Nu är väl Linda hos er oxå. Hoppas ni har det bra o att du slipper dras med ryggskott alltför länge.
Ha det gott. Kram Carro Nydell.

Elin sa...

Rak rygg, tigerbalsam och tålamod är vad du behöver nu Björn ;)

Christine sa...

Särskilt det där med tålamod tror jag han behöver! Det är årets största vågor på Bali just den här veckan, så han kunde inte ha valt ett bättre tidpunkt för att få ryggskott tycker jag. Men han är (tyvärr) lite mer rakryggad redan i dag, så vi får se hur länge surf-tålamodet håller i sig.

Anonym sa...

Hoppas det håller i sig veckan ut, så kan både Christine å jag känna oss lite lugna! Hade själv ryggskott lagom till midsommarafton och det höll faktiskt i sig 4-5 dagar ordentligt och efter det fick jag ta det VÄLDIGT LUGNT, för annars kände jag att det va på väg tillbaka igen. Tänk på det du. Schack är nog inte så dumt tror jag. Kram mamma

Björn sa...

Kul att du kollat in här Carro, vi har det verkligen jättebra och Linda e ju här nu hon med. Ja tigerbalsamet har gjort susen så jag tror att jag e helt tillbaka när det blir som bäst på fredag igen :)