Återigen söndag kväll...

...å livet är väl bra härligt...

4 kommentarer :

V sa...

Ja när man får sitta och se en så vacker solnedgång förstår jag att livet måste vara härligt! :)

Magisk bild!

Använde du stativ och självutlösare när du tog den här bilden?

Christine sa...

En liten "kulle" av sand och min strandväska fick agera kamerastativ för den här bilden. Och den togs naturligtvis med självutlösare. Inga andra närvarande vid vår romantiska picknickstund. :)

Elin Lundmark sa...

Hej! Hittade din blogg när jag satt och planerade vår andra resa till Bali i vår. Blir helt tagen av hur exakt du beskriver vissa saker gällande Balis kultur och människor. Kommer på mig själv att sitta och skratta när jag läser vissa inlägg:)

Om ni har planer på att besöka norra Bali igen kan jag starkt rekommendera ett litet hotell som heter "1000 dream bungalow" i Pemaron mellan Singaraja och Lovina. De unga paret som äger hotellet är mycket intresserade av att sitta och prata och vill gärna visa "sitt Bali" genom att ta med er till templet osv. Kan starkt rekomenderas!!

// Elin, Lycksele

Christine sa...

Hejsan Elin!
Kul att du hittade in här. Vi ska till norra Bali redan i slutet av oktober faktiskt så ditt tips kommer väldigt lägligt. Ska föra det vidare till de andra som ska med, så får vi se om vi stannar där en natt. Googlade på "1000 dream bungalow" och det såg mysigt ut. :)