Cafe Smörgås

Gott gotti gott gott var det här! Ett besök på Cafe Smörgås i Sanur gav Björn sina efterlängtade köttbullar och mig en mycket torr och tråkig kanelbulle. Men, men. Smörgåsen jag åt var himmelskt god, en "grekisk smörgås" fylld med fetaoströra, avokado, sallad och skinka. Inga köttbullar eller någon rödbetssallad där inte, nej det får vänta för min del.7 kommentarer :

Vicky sa...

WOW vilka baota köttbullar, ser nästan ut som pannbiffar, hihi! ;) Men det ser väldans gott ut! Härligt att kunna äta lite svenskt när suget blir för stort :)

Ha en bra dag!

Marica sa...

Hoppas ni har det toppenbra - ser ut så på bilderna i alla fall!!! Kramar!!!

Christine sa...

Vi har de såååååå bra så! Björn har haft en svag längtan efter köttbullar (han har även en plan på att laga till det själv här hemma) och en god kanelbulle hade jag tyckt varit gott. Men det är inte mycket att klaga på. :)

Bylundsdotter sa...

Trevligt café, mysig inredning! Skymtade man också en svensk flagga i bakgrunden på fotot med dig Christine? ;)

Björn sa...

Ja den svenska flaggan vart skymd, hur jag än försökte fotografera den så stack Christine in ansiktet :)

Gun & Berra sa...

Det här var inte mycket att hurra för tycker två fika entusiaster. Var är dom riktiga kanelbullarna och allt annat gott som vi är vana att se på ditt fikabord?

Kramar till er båda

Gun och Berra

Christine sa...

Tyvärr så lyser de äkta kanelbullarna med sin frånvaro. Och hemma här har vi ingen ugn heller så det blir inget bakande alla. Jag får nog helt enkelt hålla ut till jag ska fika hos er nästa gång (trots att det är låååångt kvar).