Mangroveträsk

Enorm hetta, fuktighet, konstiga "knäpp-läten", underliga krabbor, människor som gick i lera, träd med rötter i och ovanför ytan. Vi tog en 2 kilometer lång promenad över små rangliga broar i ett mangroveträsk idag och såg inte det rikliga djurliv vi hade hoppas på, vi hade fullt sjå med att bara sätta fötterna rätt. Jag fick mig även en ordentlig hjärtklappning då något under promenadens gång plötsligt rörde mig vid ena vaden. Ludet och stickigt! Men efter ett höjdhopp med skruv såg jag att det enbart var en nyfiken hund som smugit sig upp på oss. Tack å lov för det! Men konstiga "knäpp-läten" förföljde oss under hela vandringen, vilket vi sen fick veta var Pistol Shrimps.

1 kommentarer :

Vicky sa...

Åh vilken underbar blogg jag råkade hamna på genom reseguiden.se! Precis sådant här som jag själv gillar, resa och foto. Mina två största intressen! Kommer helt klart tillbaka hit igen :)

Ha det bra där borta på andra sidan jorden!

/Vicky ("Viiicky" på reseguiden.se)

ps. du tar grymma bilder!