Surf - Berawa BeachEn lugn dag på stranden och bland vågorna i Berawa beach.

8 kommentarer :

Bylundsdotter sa...

Wow vilken bild!!

somensaga-sofia sa...

Åh, vilken häftig bild!

Anonym sa...

Jag håller med de båda föregående, en helt otroligt bra bild!(och på MIN son dessutom) Den skulle jag verkligen vilja ha. Du är en mästerlig fotograf och kommer säkert att gå långt bara du fortsätter./kram Anette

Christine sa...

Tackar, tackar! Ja ibland så får man till det, med lite hjälp från en bra surfare såklart. :)

Självklart Anette så kan du få bilden.

Elin sa...

Sjukt bra bild Christine! Och det värmer i hjärtat att se att din rygg verkar vara helt återställd Björn!Frågan är hur du mådde 2s efter den totalcentrifug du drabbades av på bilden....

Björn sa...

Ja min rygg funkar perfekt nu, värre är det med axeln. Så jag har lagt upp ett massage/sjukgymnastschema för dig att ta tag i när du kommer. Inget avancerat då du ju har semester men 3h massage om dagen kanske du kan bjussa på, eller jag kan tänka mig att betala balinespris för det?? ;)

Björn sa...

Ps: Bilden till vänster nere va ett happy ending, och bilden till höger nere va ett unhappy ending, men jag va endå very very happy att vågen va liten, så det vart ett happy ending på sätt och vis endå.

Elin sa...

Om du bjuder på Bintang så ska jag nog se till att du får sjukgymnastik som du sent ska glömma! Du kommer att vara glad när jag åker hem ;) axeln också....
Men det var bra att allt slutade väl för dig i vågorna iaf. Hoppas på att det finns lite små och söta vågor som jag kan få vispa runt i när jag kommer...