Uluwatu - Suluban Beach

Björn har pratat om det här stället så himla länge, med en grotta, trappor, en gömd strand och bra surf. Igår tog vi oss dit och det var magiskt. Vilket ställe! När man kommer fram, lämnar den lilla parkeringen och går mot ett stup så ser man ut över havet. Man ser havet och inget mer. Jag trodde inte i min vildaste fantasi att det två trappor längre ner skulle finnas som en stad av små hus, restauranger och warunger längsmed hela klippväggen. Det var som att gå i en film, med små trappor, mängder av kringelkrokar och hur vi ens hittade hela vägen ner är för mig fortfarande ett frågetecken. Längst ner från en stor grotta gick surfare ut i vattnet och ett par nyfikna turister hade hittat ner för att sola. Men bakom en mindre klippa inne i den stora grottan fanns ett hål, där man vid lågvatten kan ta sig igenom. Varpå jag på andra sidan fann en vacker paradisstrand!

4 kommentarer :

Vicky sa...

TA MIG DIT NU!!!!! Gud så härligt det ser ut. Där hade jag mer än gärna varit idag, lyckliga ni som får vara på så fina platser! Superfina bilder som vanligt :)

Ha en fortsatt bra dag!

somensaga-sofia sa...

Känns som i en saga när du skriver. Alldeles underbart! Kram

Jodie sa...

Hejsan! Halkade in på din blogg för första gången idag. Verkar som ni har det helt fantastiskt. Men undrar lite hur ni finansierar alla dessa fantastiska resor. och vad sysslar ni med när ni inte reser? Är 22 år och ska om ett par veckor åka på min första långresa. Pirrigt. Tack för kul läsning! Mvh Jodie
jobie_w@hotmail.com

Snedsteg sa...

Underbara bilder!