Vindsurfing i Sanur

Det finns absolut inget rätt med den här bilden, vilket är det som gör den så kul. Seglet är åt fel håll, brädan är åt fel håll och Björn är också på fel plats. Jo jag lovar, det är Björn som surfar, han är i det där vita plasket till höger i bild.

Vi vindsurfade igår och Björn tog sig an den nya sporten med inställningen "jag är född en naturbegåvning"! Och det gick faktiskt ganska så bra för naturbegåvningen måste jag motvilligt hålla med om. Desto sämre gick det för mig som då ska kunna vindsurfa. Men jag skyller allt på utrustningen, att jag inte stått på en sådan prom till bräda sedan jag var 12 år. Jag trodde de brädorna med centerbord dog ut någon gång på 90-talet. Ha, ha! Nä, här lever de minsann kvar. Nästa gång vi vindsurfar, för det kommer garanterat bli fler gånger, så ska det få komma upp fler bilder på bloggen. Men tills dess bjuds det bara på en, den underbaraste av dem alla (trots att vi stod upp på ALLA resterande bilder). ;)