Aromas Cafe

Blev tipsad om den här restaurangen av en tjej som hittat in på min blogg och via ett mail sa "Ni får ABSOLUT INTE MISSA att gå till Aromas Cafe. Grymt god vegetarisk mat."

Eftersom varken jag eller Björn är vegetarianer så måste jag erkänna att det tog emot lite att gå dit. Men det var helt klart värt sitt besök och vi har inte varit där för sista gången! Stället ligger som i en oas av vatten och växter, man sitter som på en brygga med fiskar som simmar i vattnet runtom. Dessutom var  både mat och "snacks" riktigt gott. Framförallt dipptallrik med tre olika röror och quesadillas. Björns glada kommentar efter första tuggan var "Det här var första gången jag beställt en vegetarisk måltid utan att bli besviken".

Det otippade med den här restaurangen var att den var mysig. Jag har nämligen gått förbi ingången flera gånger utan att lockats av att gå in. Men när man väl satt i lugnet och bland allt det fina där inne så var det svårt att tro att stället ligger på Legian Street, den bullriga huvudgatan i Kuta. Det var helt klart ett bra besök, så tack för tipset Madelene.

1 kommentarer :

Madelene sa...

Åh va kul att ni hittade dit!
Vi är inte heller vegetarianer, och förstod inte att det var en vegetarisk restaurang förens vi beställt in vår mat!

En perfekt oas men otroligt goda råvaror! Jag skulle kunna skippa köttet om jag fick äta där varje dag istället :)

Hoppas på ett återbesök i juni/juli -11 då vi har lite planer på att åka dit igen :)