Svenskt godistest...

Fick ett underbart paket med posten idag.
Hittills har de flesta brev som skickats till oss gått förlorade någon stans på vägen. Men i och med att detta paket faktiskt kom fram så har nu statistiken höjts till 50%. Och i det väl inslagna och dekorerade kuvertet fanns en helt bunt med svenskt godis. -Vilken lycka! De Salta Björnarna öppnades direkt, ååå vilken ljuvlig smak! Jag tog med mig godiset och gick ner till Kadek och hans kompisar (grannar). Undrar om de gillar svenskt godis? De smakade en varsin Salt Björn och en oviss tystnad infann sig. Sen leenden och sen skratt. Do you eat this? Is this candy? Testpatrullen var klart och tydligt inte överförtjusta i den svenska smaken. Kan även vara så att så fort jag vände ryggen till så spottade de ut godiset. Döm själva om de ser belåtna ut...

Här till vänster "testpatrullen".
Sen det faktum att min pojkvän Björn heter samma sak som godiset var svårt att förstå, och att han även heter samma sak som ett djur. Kul hade dom i alla fall och även jag.

Så stort tack för godisposten Åsa!

4 kommentarer :

Bylundsdotter sa...

Lyckliga ni! Det räcker men några veckor utomlands för att man skall sakna det svenska snasket och ni som varit borta flera månader, det måste vara lakritshimmelen! Nu är det snart dags för en efterlängtat helg här i Stockholm, regnigt och kallt så ni vet ;)

Elin Andersson sa...

Jag säger bara smaskens till sista slicken! :) 4 h till helg och så är det lön!!! Hurra! Nästan lika bra som att vara där ni är....nästan...

Linda sa...

ha ha ha... jag ser dem framför mig... det är som ni visade upp nallen :) Jag sitter här o riktigt ler...

Åsa Larsson sa...

Härligt att de kom fram, har lite rutin på de där. Alla brevpaket jag fixat till Johanna som varit här o där och allt jag skickat har kommit fram. Så nu vet jag att man kan skicka till Bali ox :) Ha de bra och sug länge på godiset...
Åsa