Vågsäsong små vågor

Surfing handlar om mycket. Vind, tidvatten, måne, sol och allt ska stämma för att vågor ska bildas. Sen ska brädan vara i rätt storlek, ha rätt form, rätt volym och vara rätt vaxad. Man ska orka, paddla, stå upp, bli spolad, paddla, kämpa, ta i lite extra, hoppa upp -och då till slut så står man där surfandes glad som ett barn på julafton!

Nu är vi på väg in i säsongen med "små vågor" på Bali, vilket är till min stora glädje och Björns förtret. Det är fruktansvärt roligt att surfa då det går bra, så som idag. Vågorna va för små för Björn så han följde med ut med stora kameran istället. Han vill inte lära sig hur den fungerar men han har inget emot att trycka på avtryckaren (efter att jag gjort de inställningar som behövs). Och kul för mig som då kan presentera någorlunda surfande bilder på mig själv.

8 kommentarer :

Vicky sa...

Vad coolt det ser ut! :)

martinsavara sa...

Om man skulle lägga ner allt jobb här hemma och åka och hälsa på er, ser hur kul ut som helst!

Bylundsdotter sa...

WOW! Riktigt häftigt!! Små vågor verkar vara helt tillräckligt! ;)

Linda sa...

Helt fantastiska bilder! Gud vad jag längtar tillbaka!

Björn sa...

Ja visst är dom fantastiska, man kan nästan undra vem det är som är fotografen av oss två, fast iof så kan man även undra vem det är som är surfaren :)

Linda sa...

Ja... o jag ska ge dig den cred du uppenbarligen fiskar efter... Du är uppenbarligen en riktigt bra både surfare o fotograf... eller eg. är inte du riktigt bra på det mesta? Det är ju inte för inte som Christine kallar dig för Wikibjörn

Anonym sa...

Jätteläckert! Åh vad då små vågor??? /kram Anette

Björn sa...

Haha, ja fotograf cred vill jag ju verkligen ha :) dock så känns det ju lite jobbigt att bevisligen efter dom här bilderna så kanske det är Christine som är surfaren av oss två.