Chinatown

Vi bor på gångavstånd från Chinatown så där har vi spenderat flera timmar idag. Promenerat gata upp och gata ner, tittat på alla möjliga saker och känt på den speciella atmosfären. Njutit av dofter från kryddor, örter, blommor och andra väldoftande härligheter som spreds bland de små stånden. Tyvärr kunde dock ena sekundens underbara dofter snabbt övergå till vindpustar med lukter som fick det att vända sig i maggropen. Men då vara det bara att hålla andan och skynda på stegen framåt tills de "goda" dofterna kom tillbaks. När våra fötter började få nog av allt promenerande bestämde vi oss för att ta en hederlig vanlig fika. Men det var lättare sagt än gjort och utbudet kändes sådär... grisfötter, ankfötter, rostade småkryp och jag kan inte ens gissa mig till vad allting var som bjöds på. Och pga våra trötta fötter hamnade vi suckande på Mc Donald´s. Men där upptäckte vi något nytt, att de säljer något som heter Cinnamon Melts. Vilket var den godaste "kanelbullen" jag ätit under de senaste sex månaderna. Vilken grej! Och det behöver man ta sig till Singapore för att få. :)

5 kommentarer :

Anonym sa...

Wow vilka bilder Christine! Lika fantastiska som vanligt!!:-)
Kram på er!
Malin

Linda sa...

Vilken cool bild på dig i klänningen! Vad härligt ni verkar ha det... skönt att komma iväg ett tag va? Skönt att komma bort från all vardagsstress :)

Vicky sa...

Super coola bilder och vilka härliga färger det var på din fina klänning! I LIKE!

Så sjukt bra ni verkar ha det och vad mycket spännande och annorlunda ni får se hela tiden. Tack för att du delar med dig av allt. Det är så kul att få vara med och följa ert äventyr på andra sidan jorden! :)

Njut nu av värmen och Singapore nu, här hemma i sthlm har vi 9 grader, regn och blåst. Så vissa har det bra ;)

e.ko sa...

så fiina bilder:)
klänningkortet är ju helt underbart!!

erika

Malin sa...

Jasså du har letat fram den gamla trasan ;)

Skämt å sido, det är ju underbart att den är lika fin ännu, massor med år senare. Den var det hetaste bytet på H&M en sommar för kanske fem år sedan. Fanns även i en kort variant och såldes mycket dyrt på tradera.

Fantastisk bild!

Kram på er