Little India

Little India kändes "Little Sådär", tyvärr. Valet av restaurang vart väl inte det bästa och här hade vi verkligen sett fram emot att få väldigt god mat, vilket vi inte alls fick. Och när vi väl skulle ta en taxi bort från området fick vi ingen bil som ville köra oss. Alla chaufförerna sa att de var fullbokade men likt förbannat så plockade de upp flera indier gång på gång. En ung vit turist som stod bredvid oss på samma taxi-väntplats blev rådd att gå till ett annat taxistopp. Det hade vi också gjort om det inte var för att Björn mådde dålig och inte kunde ta sig någon annanstans och tillslut så fick vi tack och lov en bil som ville köra oss.

2 kommentarer :

Vicky sa...

Det där med att ingen vill köra en kan man ju bli galen på. Så hilma taskigt.

Vi var med om det i Bangkok. Vi hade tagit oss till deras indian town. Hade gått en hel dag med två små fyraåringar som var SÅ trötta i benen. Så vi ville bara ta oss till vårt hotell på andra sidan stan och vila oss. Men ingen taxi ville köra oss när vi berättade vart vi ville bli körda. Ingen chaufför ville köra genom city under den värsta rusningstiden, som det då var. Usch vad arg man var. Hatade alla thiländare då för en stund. Men till slut efter många försök blev vi körda.

Christine sa...

Jag kände precis likadant, hatade hela Little India och alla som inte ville köra oss. Usch! Dessutom när Björn var sjuk och verkligen behövde en taxi så blev man inte mindre upprörd.