Tillbaks

Sand mellan tårna, vågor som brusar, vulkaner i horisonten och små vägar och små hus. -Vi är nu tillbaks på underbara "mopparnas ö" och ser fram emot ett stort äventyr längs Balis nordöstra sida, vilket tar sin början i slutet av oktober.

4 kommentarer :

Nemo sa...

Hallå!

Som av en slump dök jag på din blogg när jag googlade Sanur beach. Vi - särbo, två döttrar 18 o 16 samt jag - skall t Bali i februari. Tänkte maila några frågor till dig angående boende, surf o lite till... är det OK?

Madelene sa...

Hej, Madde igen!

Ni får ju absolut itne glömma bort att ta er genom Lombok för att slutligen nå Gili Trawenga!!! Det hoppas jag att ni planerat in, sa jag att det var paradiset? :)

Christine sa...

Självklart Nemo, mali mig så svarar jag med glädje på det jag kan. holm.christine@gmail.com

Madelene, vi ska till Gili i mitten av november så det är redan inbokat. Naturligtvis ett måste att se, vi har skickat dit alla som varit här och hälsat på och de har verkligen gillat paradisön. :)
Lombok ska vi också utforska men det ligger lite längre fram, typ januari eller februari troligtvis. :)

Anonym sa...

hej hej!! Det är så roligt att gå in och läsa och följa er resa! Fantastiska bilder och underbar läsning. Jag är inne för fullt och kollar biljetter om man ska komma å hälsa på runt jul. Hör av mig direkt när det blir något bokat! fortsatt njut av semestern! Kramar Sandra