Hårklippning = Barn

Björn har klippt sig och får kommentarer som "Have you got a baby?". Han klippte sig för att slippa få hår i ögonen när han surfar. Men för Balineserna betyder ofta en hårklippning att mannen i fråga precis fått barn. Vet inte om det är tradition eller religion, men av någon anledning så klipper sig inte männen under de nio månader som kvinnan är gravid. Så nu går Björn omkring och svarar "No, I have not got a baby".

7 kommentarer :

somensaga sa...

Jag har gett Dig två awarder. Titta på min sida. Kram

Wysteriia sa...

Haha nej men gud så roligt! ;D

Christine sa...

Ja visst är det roligt. :)
Plötsligt kan man tycka att alla idrottares slutspelsskägg är ganska mesiga i förhållande till detta.

Anonym sa...

Vilken "salong" gick han till?

Anette

Christine sa...

Mins inte namnet på salongen, men den ligger här i närheten och de tar 31kr för en hårklippning.

Ingela sa...

Ha ha faaan vad jag skrattar, Förlåt Björn men detta var riktigt roligt. Ha ha

Björn sa...

Konstigt att jag inte fått den självklara kommentaren att jag va snyggare innan jag klippte mig, eller att glädjen verkar ha suttit i håret då jag ser så väldigt mycket surare ut på efterbilden :) Men jag kommer bli en hejjare i vattnet nu när jag ser igen.