Nejlikor

Dessa människor imponerar på mig med det jobb de gör. Jag kan säga att jag hade inte en chans att göra det förberedande de gjorde med nejlikorna, för jag var inte ens i närheten av deras hastighet och fingerfärdighet. Vilket gav dom ett ganska gott skratt. Den lilla byn doftade underbart av torkade nejlikor och låg hel idyllisk omringad av plantaget och med Bali i horisonten.
Arrangör: The Experience

2 kommentarer :

Elin Andersson sa...

Coolt att se hur nejlikorna ser ut helt färska. Visst var det nejlikor som de la ut på filtarna vid vägen för att torka när jag var där? det ser ut som det är samma grejer iaf. Här hemma är de ju intorkade och bruna när man ser dem. Men uj så mycket jul det luktar när man sätter dem i apelsinerna :)

Christine sa...

Japp, det var nejlikor vi såg ligga och torka utmed vägarna när du var här. Doftar ju underbart gott.