Regnperiod?

"Titta, det går svallvågor in i butikerna", sa Elin en dag innan hon åkte hem från Bali. Ja kanske är regnperioden på väg, eller så kom det plötsligt bara en ordentlig skur helt enkelt. Bilden är i vilket fall från huvudgatan i Kuta, Legian Street, och jag har aldrig sett den såhär. Det gick faktiskt små vågor av vatten in i butikerna, upp över trösklarna. 

6 kommentarer :

Eva sa...

Mmmmm hmmmm.. Så det är detta som väntar!

Anonym sa...

Dansa soldansen, snälla.... vi kommer ju snart.

Siv

Christine sa...

Bilden togs den 6 november och sedan dess har det varit strålande sol, blå himmel och vansinnigt varmt. Så jag tror inte ni behöver va så oroliga.

Anonym sa...

Åh nej, så där FÅR det inte bli nu när vi ska komma för att fira första julen på en strand! Jag ber er också att dansa SOLDANSEN, eller anlita någon trollkunnig från orten.

Anette

Christine sa...

Ha, ha! Det är fixat. Fint väder är redan beställt! :)

Elin Andersson sa...

Jag kan säga såhär. Jag är inte kvar på ön så det kommer att vara ökentorka och blå himmel resten av vistelsen så alla som är på väg till ön kan vara helt lugna. Vågorna kommer att svalla...men bara i havet. Jag har tagit nederbörden med mig hem. Men här kommer den just nu i form av snö!