Bali Tropic Resort & Spa

Den 23-25 december njöt jag, Björn, mamma och Christoffer på Bali Tropic Resort & Spa i Nusa Dua. Ett fint all inclusive hotell där vi gick in genom entrén med inställningen att få ut så maximalt mycket som möjligt för pengarna. (Hi, hi! Min och Björns inställning). Så vi åt, drack, åt, drack, åt, drack, ja från exakt alla de enorma bufféer som dukades upp stup i ett. Och vi "plundrade" även dukningen med Efternoon Tea ena dagen då vi upptäckte att de hade ganska goda chokladpraliner och jag och Björn var de enda besökarna. Björn jagar ju extra kilon och för det uppdraget hade vi hamnat på helt rätt ställe. För mat och sötsaker var det ingen brist på. Inte gratis öl eller drinkar heller för den delen. 
Jag och min nyfunna favorit "Sunshine" - Refreshing of white rum, pineapple juice, squeeze of lime and strawberry syrup.

2 kommentarer :

somensaga sa...

Åh, så mysigt det ser ut. Vad roligt att mamma och lillebror är och hälsar på. Stor kram

Elin Andersson sa...

Jädrar så smarrigt det ser ut. De där frukt och godisspetten ser ju livsfarligt goda ut :) God fortsättning på er och ha ett rikgit GOTT NYTT ÅR! Å fortsätt att njut hela vägen tills ni åker hem! Kram