Inner Glow

När jag fyllde år fick jag i present av Marie och Jeroen en spabehandling och inte vilken som helst - En Inner Glow Dream Package, ett sex timmars spapaket innehållande massage, body scrub, body mask (choklad), facial, cream bath, manicure, pedicure, och till det även juice, kex och ett underbart välsmakande kamomillte. Mamma tog jag med mig denna dag (som jag även fick föreviga i ett blombad) och jag tror att hon hade det precis lika bra som mig. När vi gick in var det ljust, när vi kom ut var det mörkt. Och efter efter sex långa timmars ompyssling kunde jag nog jämföras med en mjuk väldoftande geleboll.

2 kommentarer :

Nemo sa...

Det där ser sjukt soft ut! Funderar på att ge min älskling en sån present när vi är på Bali i februari.
Vad heter stället... det vill jag gärna veta

Christine sa...

Stället heter Inner Glow och ligger på Benesari Street i Kuta. Kan absolut rekommendera det och de har mängder av olika paket att välja mellan, allt från 1 timme upp till 6 timmars. Mycket prisvärt också. Man kanske inte får avslöja vad en födelsedagspresent kostar men nu gör jag det ändå. Deras 6 timmars spabehandling "Inner Glow Dream Package" kostar ungefär 330kr.