Söta djur?

Är dom inte söta, eller? Flygande hunden ser ju hur gullig ut som helst! Det tycker i alla fall jag. De är stora men lurvigt söta och vänder sig om när de ska bajsa. Anette, Alex och Christoffer vågade även hålla i en och fick ytterligare något lurvigt sittandes på nacken. En söt krabat och jag tror att det var djuret som de flesta föll för, mungon. Och kanske även för den vita albinoigelkotten med röda ögon.

Brorsan fick förutom mungon på ryggen även en liten kameleont att hålla i. Men den stora pytonormen  däremot var det ingen som vågade sig i närheten av. Och bortförklaringarna var "nej jag har precis tvättat händerna" eller "Björn säger att den kan bajsa" eller "nej jag tror vi behöver åka vidare nu".

3 kommentarer :

Freedomtravel sa...

Vilka fina djur! Fladdermusen är ju fantastiskt söt! Ormar har jag svårare för...

Christine sa...

Ja visst är dom fina. Och fladdermusen är i det här fallet en flygande hund.

Blubb sa...

Flygande hunden är så himla underbart söt så det inte är sant, har gillat det djuret sen jag fick höra talas om det för några år sedan. Underbara bilder.