Platt som en pannkaka eller fullt fungerande skål

Första inköpet från Bali till lägenheten i Sverige är nu gjort! Efter att vi spenderat gårdagen i Ubud, aka "mys-pys-byn" enligt Björn, så kom vi hem med denna skål. Jag har spanat på den förut och nu efter lite prutning på den stora marknaden så blev den vår. En underbar skål enligt min mening. Just konstruktionen och trät faller mig verkligen i smaken. Och priset, ja 41 kr var den absolut värd! Kanske måste köpa en till innan vi väl åker hem.

6 kommentarer :

Ellinor sa...

Rolig skål! Alltid kul att shoppa med sig lite annorlunda grejer hem. :)

Anonym sa...

Jätteläcker tycker jag och den går bra att packa med sig hem!
Kan jag tipsa mina kompisar på facebook om din blogg?
MVH Vivianne från Örnsköldsvik

Elin Andersson sa...

Nu tänkte inte jag kommentera skålen(eftersom jag också föll för den), jag tänkte kommentera det faktum att du kommit på sjätte plats i resebloggtävlingen! Hur häftigt som helst! Jag är säkert jättesen med att kommentera det, men nu gör jag det iaf! Riktigt riktigt kul och det är du verkligen värd! Kram kram

Vicky sa...

Gud vad läcker! Praktiskt att den inte tar så mycket plats när den inte används :) Bra köp!

Ha det bäst!

/Vicky

Christoffer Sandberg sa...

Vilken underbar skål! Ser ut att vara ett bra köp...

Christine sa...

Självklart Vivianne får du tipsa om bloggen, det är bara roligt! :)