Tavla

När mamma och min bror igår packade sina väskor räknade Christoffer ihop vad han köpt under semestern på Bali. Totalt 36 olika saker, allt från skräddarsydd kostym till ölhållare. En lång lista kan man väl säga utan att överdriva och med många bra köp. Det sista han köpte var en stor tavla, se bilden ovanför, som till och med jag (som tjej) tycker var cool. Hittades på Dalang Art Gallery här i Kuta.

3 kommentarer :

Christoffer sa...

Nu när jag packat upp allt har jag insätt att många av de 36 saker jag köpt kanske inte var så bra köp :-) Men tavlan är jag iaf nöjd med

Christine sa...

Ha, ha! Fick du ta tavlan som handbagage förresten eller var den för stor?

Christoffer sa...

Japp, jag fick ta med tavlan som handbagage :) Det var lite krångligt på det lilla flyget hem från Amsterdam men annars var det inga problem :-)