Avtryck

Karina gör väldens bästa banan-pannkakor! Så fick mitt avtryck i text bli på Warung Karinas stora klottervägg. För hennes pannkakor är verkligen goda och serveras dessutom med en stor klick choklad. De har ätits titt som tätt sedan dag ett och bör upplevas helt enkelt! Jag skrev mitt avtryck någonstans mitt på väggen, mellan Elins och Eriks båda efterlämnade krumelurer. 

Eftersom vi snart lämnar Bali har vi börjat lämna bort sådant som inte ska med till Sverige. Allt för att vinna extra plats och kilon i resväskan. Så idag gav jag en fullpackad papperspåsen med svenska böcker till Karina som nu har startat "new business" som hon kallar det, hon säljer mina välanvända gamla böcker. Så de som letar svenskt här -åk till Warung Karina i Serangan, köp en bok, och glöm inte att hälsa från mig och Björn.


3 kommentarer :

Anonym sa...

oj, är det snäckan jag hittade???
anna

Christine sa...

Japp! :)
Väldigt fin, men för stor för att åka med hem.

Erik sa...

Min pippi-börd!!