Mot Costa RicaNu har vi flytt från Sveriges vinter för att spendera soliga daga i Costa Rica istället. Men det va på håret att jag kom hit för mitt pass är tydligen väldigt slitet och på väg att falla i bitar. Vilket upptäcktes på Arlanda när passkontrollen slet och drog i det extra mycket och nästan såg till att det gick sönder. Och i Newark fick jag höra "This i bad, realy bad", hi, hi, men vi fick gå ombord på planet och nu är vi framme i San Jose. Aningen slitna och mosiga efter 17 timmar i luften. Kan tilläggas att jag va trött redan tidigare för jag hann somna innan vi va uppe i luften och första planet startat. 

På Arlanda sa vi hej då på vanligt sett och planet fick de frosta av innan vi fick lyfta.


1 kommentarer :

Anonym sa...

Skönt att ni är framme äntligen! Hoppas allt är bra med er nu då och att ni får det hääärligt! Idag skiner solen från blå himmel i Kalmar och det var -12 gr. i morse./kramar Anette