Fuego Del Sol Beach Hotel

Kom på att jag inte visat hur vi bor (bott sen i måndag). Vi har rum bokat på FUEGO DEL SOL BEACH HOTEL fram tills på fredag men kommer nog stanna till minst lördag som det ser ut nu för vi trivs så bra. Vi är näst intill ensamma om vågorna och vi har havsutsikt från balkongen. Hotellet är mysigt och ligger på stranden Playa Hermosa, vilket är ca 5 min med bil från Jacó som är närmsta stad. Idag upptäckte vi att vår påse med smutstvätt helt plötsligt var tvättad och allt låg snyggt på sängen. Mycket trevligt med tanke på att vi inte bett om det. Personalen här är trevliga, atmosfären lugn och harmonisk, ingen stress och ovanligt lite folk. Och stället är billigt, 316kr/natt för två, inklusive frukost. Och det är det absolut värt! Hotellets hängmatta har förresten använts flitigt av oss båda...Här är dagens frukost med klassiska Costa Rica-ris-bönor; GALLO PINTO. Vilket man egentligen kan få alla tider på dygnet. Det är ingen direkt smaksensation men helt ok och det håller magen mätt väldigt länge.


4 kommentarer :

Elin Andersson sa...

Oj, vilka minnen som väcks till liv och vad jag längtar till färger, värme och salta bad. Här är det nu -13 grader. Det gör iofs att de troligen plogar isen till helgen så man kan åka skridskor och köpa korv från korvgubben som brukar stå där. Det är sånt vi får njuta av här nu . Men fortsätt njut och dela med dig av det du upplever för det är som att vara med på resan. Tack för det. Kram kram

linda sa...

Men shit vad härligt det ser ut!!! Riktigt avundsjuk... även om jag verkligen unnar er detta! KRAM på er

Christine sa...

-13 grader låter kallt när man sitter i ungefär +27 och klockan är 06:00 på morgonen och solen har precis gått upp. Förresten Elin, det här hotellet och platsen påminner mycket av ranchen vi bodde på för några år sen. Men här är sanden svart istället för vit och det finns tillgång till pool här, men inga hästar å andra sidan. Men överlag så är det väldigt snarlika i läge, atmosfär, miljö, möbler osv.

Anonym sa...

Så otroligt fint och mysigt ni verkar ha, och tänk så många veckor ni har kvar att njuta. Optimus är nöjd bara han får leka och matskålarna fyllda. Spinner på min kudde varje natt - miss you.

Siv