Jazz Creperie

Det här Elin och Tina hade ni gillat (och väldigt många andra för den delen)! Lilla JAZZ CREPERIE i Timarindo. Det är nästan så att de överträffar Meli Melo i Santa Teresa. Det är visserligen några år sedan vi åt där senast men det ska snart testas igen och då avgöras vilka som gör den godaste efterrättscrepen. Kan va hårfint för dom här var himmelskt goda. Min favorit är med banan, nutella, vaniljglass och chokladsås! Och Björns favvo är likadan förutom att han väljer jordgubbar istället för banan. Mmmm säger jag bara!
Tamarindo - Costa Rica

1 kommentarer :

Elin Andersson sa...

Teleportera mig dit nu!!!! Fy fasen vad gott! Det hade troligen gjort ont i magen efteråt, men det hade det att värt! Lova att det kommer en jämförelse med Melin Melo sen. Jädrar vad jag längtar tillbaka nu! Du kanske kan leta upp stället med den goda lemonaden också? Å fråga vad som faktiskt blandades i. Sen ska det blandas lemonad hela våren! Njut! Ät en extra för mig( med banan)