Llanos de Cortez waterfall

Vi åkte på en liten utflykt idag och begav oss till vattenfallet LLANOS DE CORTEZ för att svalka oss. Och det var ett otroligt vackert och fint vattenfall, med sandbotten och en liten strandremsa på land, och allt även omgivet av en grön miljö trots att det var beläget i ett annars väldigt torrt område. Vattenfallet ligger bara ett par mil sydöster om Liberia och är ganska enkelt att ta sig till, och vill man veta exakt får man kolla kartan.Cool parkering va? Ser inte riktigt ut så som man tänker sig Costa Rica kanske. Men som sagt, vi är i den torra delen. Och bara några trappor ner är det grönt och frodigt vackert.
Liberia / Bagaces - Costa Rica

3 kommentarer :

Elin Andersson sa...

Otroligt häftig natur! Minns inte att det var torrt när vi var där? Ska va huvudgatan i St Teresa då.... Är det sån skillnad på var i landet man befinner sig? Hur som helst väldigt vackert! Här har det kommit ännu mer snö och idag är det -14. Så det är skillnad kan man säga. Njut!

Wysteriia sa...

Bara lite avis! hihi :D

Christine sa...

Nä i de områden vi rörde oss i då var det inte alls lika torrt, bortsett från Santa Teresa. Men i morgon åker vi inåt landet, mot Arenal och La Fortuna, så då blir det skillnad på naturen och förhoppningsvis mer grönt och fuktigt. :)