Pringles-Pizza

Det här med PRINGLES SMAKER utanför Sveriges gränser har jag svårt att förstå mig på. Grilled Shrimp & Soft-Shell Crab tyckte jag va två underliga smaker som vi hittade på Bali, men denna med Pizzasmak som vi hittat här känns nästan lika märklig. Har inte sett den smaksättningen i Sverige (kanske bara jag som missat den) men är tveksam till om jag skulle köpa i så fall. Och vad är pizzasmak? Tropicana, calzone, hawaii, capricciosa eller kanske bara ost eller tomatsås?

2 kommentarer :

Anonym sa...

Vilka fantastiska bilder speciellt från vattenfallet. Ni ser verkligen ut att få valuta för pengarna. Just nu har vi lekt en stund med Optimus väldens absolut goaste och finaste katt som just fått smaka en liten liten klick grädde på fingret från en semla. Ha de från Bomhusborna

Christine sa...

Ja jag kan tänka mig att han har det bra nu, å blir bortskämd och ompysslad som få. :)