Rainforest Café

Vi besökte lilla RAINFOREST CAFÉ idag som ligger mitt i La Fortuna. Jag har varit där förut och ville se om stället fortfarande fanns kvar och var sig likt. Då när jag var där med Elin och Malin en regnig dag i januari 2009 så beställde de varsin kopp kaffe (inte jag för jag är ingen kaffedrickare) och det tog evigheter innan de kom ut. Vi började undra varför men förstod sen ganska snabbt vad som tagit tid. På Rainforest Café gör de väldigt fint kaffe, både till smak och till utseende.

Stället fanns fortfarande kvar och Björn beställde en svart kopp kaffe (gud så tråkigt) och jag försökte mig på en Moccachino. Betydligt snyggare än Björns svarta lilla kopp, men jag är så usel på kaffe så jag fick i mig bara halva koppen. Men det handlade nu om att det blev för sött och faktiskt inte för att det var för mycket kaffe.

0 kommentarer :