Vattentät bag

Nu senast när jag fyllde år och på jobbet fick frågan vad jag fått utav Björn i födelsedagspresent så svarade jag glatt "en svart påse". Skratt uppstod och ja de orden kanske kom ut lite fel och fick min toppen-födelsedagspresent att låta medioker och extremt tråkig. Men, den "svart påsen" som jag önskat mig är världens bästa påse! Det är en vattentät väska, W-sports X-dry 30, som är guld värd om man har saker (kamerasaker bland annat) som absolut inte får bli blöta
DEN SVARTA PÅSEN
Det är en robust 30 liters vattentät bag tillverkad i 500D Pvc TPU med svetsade sömmar. Väskan är toppmatad och eftersom den har rullstängning kan den komprimeras till vilken storlek man vill. Den går att bära direkt i handen eller så använder man den justerbara och avtagbara axelremen så fungerar den som axelväska. Perfekt för att hålla saker torra i våta miljöer och nu senast var den med oss in i Venado Caves, där den fraktade en handduk och min stora kamera plus en blixt. Björn hade den även som flytkudde i de trånga utrymmen vi tog oss igenom.

0 kommentarer :