Dinosaur Mega Fauna Park

Hum... ja... vad ska man säga. Bäst att springa för livet när de riktigt stora djuren anfaller? 
Nja, på väg till Tamarindo åkte vi på Highway 1 och noterade några vägskyltar med budskapet "varning för dinosaurier". Och lite senare så stod den där vid vägen och vi kunde inte annat än att stanna för att stilla nyfikenheten. En T-Rex i enorm storlek, varför? Jo det visade sig vara entrén till DINOSAUR MEGA FAUNA PARK, en park för barn där de i djungeln kan gå omkring bland fullstora dinosaurier. Även klättra på dom om de vill det. Och jag kan tänka mig att barnfamiljer ser detta som ett otroligt populärt bensträckar-stopp längs vägen. Men för oss räckte det med att jag fick springa för livet utanför entrén. ;)  

(Och efter att jag överlevt kunde jag inte låta bli att roa mig med en gnutta bildbehandling)

2 kommentarer :

Sara sa...

Älskar verkligen den klänningen, men snordyr tyvärr :(

Skulle vara supergulligt om du vill rösta på mig i Miss World Sweden:)

http://www.missworldsweden.se/kval2012/sara_tuvesson

Tina S sa...

Haha, så roligt!