Solnedgång

Johan och Johanna i solnedgången på stranden utanför hotellet i Playa Hermosa.

4 kommentarer :

bella sa...

Otroligt vackra bilder du tar! spannande att lasa! Hur mycket beraknar du ungefar att ni lagger pa en tva manaders vistelse i Costa Rica ink flyg per person?

FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor sa...

Hej! Ville bara tala om att jag tycker både du och din blogg är fantastisk! Det är så sällan jag hittar en reseblogg som har allt det jag söker efter. Så tack för allt du delat med dig av. Jag ska resa till Bali nu om några veckor på egen hand som ensam tjej. Har du några tips till mig om detta. Titta gärna in på min blogg FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor. www.fantasydining.com Kram MARIA

matilda hagman sa...

hej! jag har en bilduppgift i skolan och undrar om jag kan låna denna bilden?

Christine sa...

Hej Matilda!
Ja det går bra. Ska bilden publiceras / visas i något sammanhang skriv Foto: Christine Ericson under eller lägg en länk till bloggen. :)