Björn - massage - terminator?

Jag har under de senaste två dagarna kiknat av skratt, år kombinationen Björn och en massör. Vi har tagit massage två dagar i rad (japp det är sant, å inte helt ovanligt) och båda gångerna på Zen här i Kuta som jag tycker är riktigt bra. De vet liksom vad de pysslar med. De är jätteduktiga på massage men jag vette´fan vad de snackat om de senaste dagarna!

Vid fösta behandlingen, en rygg och nackmassage, avslutade massagekillen som masserade Björn med att berömma honom för hans muskulösa överkropp. Och jag som hade massagebänken bredvid började le för mig själv. Samtalet fortsatt och massören påstod att han var imponerad över att Björn måste besöka gymet så ofta! Och jag började få svårt att hålla leendet för mig själv. Björn har inte satt sin fot på ett gym under alla de år vi varit tillsammans och han har dessutom legat riktigt på latsidan vad gäller träning under senaste året! Men massören var imponerad, det var det inget snacka om, och samtalet fortsatte i samma anda. När vi sen gick ut därifrån kunde vi inte sluta skratta på ett bra tag. 

Vid behandlingen dagen efter så fick Björn samma massör och samtalet fortsatte ungefär där det slutat dagen innan. Men nu jämförde han Björn med Terminator.... hum tror jag..... nä jag måste ha hört fel. "You are like Terminator" Nä jag hörde inte fel, det upprepades! Och jag som låg på en massagebänk på andra sidan skynket och fick en Hot Stone Massage började skratta så att stenarna ramlade av. Björn som Terminator! Nä jag tror jag dör! Visst, Björn är inte helt otränad med tanke på att han surfat ett par timmar om dagen varje dag sedan vi kom hit. Men han är varken grov eller stor eller ens i närheten av Terminator-ikonen Arnold Achwarzenegger. Men det tyckte massören! "Hey boss, you are like Terminator". Ha, ha! Och om han bara hade kunna sluta prata där så hade det varit toppen. Men han fortsatte och jag trodde jag skulle dö av skratt! Jag hade så roligt åt samtalet bredvid att min massage blev helt meningslös. Och när vi sen kom ut därifrån så gnällde "Terminator" över att massagen var så hård! "Det här kan vi inte göra två dagar i rad" Ha, ha! Vilken mes-Terminator!  ;)

Hasta la vista baby!

We'll be back

4 kommentarer :

Anonym sa...

Hahaha // Linda

Anonym sa...

Hahaha!! Jag tror att Christine tycker att det e lite orättvist att hon tränat stenhårt hela hösten medans det uppenbarligen räcker för mig att ligga och plaska runt lite i vattnet för att bli som Arnold :)

//Björn

Anonym sa...

Ja det måste vara så! // Linda

Tina S sa...

Hahaha!