Bröllopsparfym

Jag vet egentligen inte hur vanligt det är att man köper en speciell parfym till sitt bröllop? Vissa tycker säkert att det är jättefånig medan andra tycker raka motsatsen. För mig känns det självklart, för det är så otroligt mycket i livet som man förknippar just med dofter. Det väcker både minnen och känslor, och en så viktig dag som vår bröllopsdag vill jag verkligen minnas via alla sinnen. Och när jag hittade den här, HEAT av BEYONCE, så var det kärlek direkt.  Så nu är den inhandlad och står och väntar bland diverse andra bröllopssaker som ska få plockas fram om bara några veckor.  

3 kommentarer :

Anonym sa...

Bra val av parfym. Den luktar ju så gott.
/Carina Rönnbäck

Wysteriia sa...

När jag känner doften av Paris Hilton Heiress så tänker jag alltid tillbaka på min Bali resa ^^

erika eriksson sa...

mysig grejj, detaljfia;)
...den missade jag;)