Canon IXUS 220 HS

Jag gav mig själv en behövd julklapp nu i julas faktiskt, en CANON IXUS 220 HS, samt tillhörande vattenhus (PW-DC41). Kameran är en liten kompaktkamera och inte den senaste modellen ur IXUS-familjen. Men den är liten, smidig, snabb, lättanvänd och ger bra kvalité på bilderna. -Vilket är precis vad jag är ute efter. I mitt liv har den funktionen som "en slit och släng-kamera" som alltid kan följa med i fickan eller i väskan. Och än så länge har den bara hängt med i några veckor men jag älskar den verkligen! Nästan mer och mer för varje dag faktiskt. Det den presterat hittills har varit över förväntan och mina krav är med råge uppfyllda.

Jag hade den med när jag var ut och snorklade idag och blev ytterligare imponerad över både vattenhus och kamerans förmåga att leverera även under vattnet. Kolla bara på bilden nedan, ser inte de "små svamparna" helt underbara ut. Det ska bli grymt kul att testa "nya polarna" när vi ska ut och snorkla i Thailand om någon vecka.

Att kameran även filmar i full-HD i upp till 10 minuter är inget som egentligen intresserar mig, jag ser det som en kul bonus och gissar att när Björn upptäcker den detaljen kommer han gilla kameran ännu mer. Men redan nu ligger den på plus även hos honom.

3 kommentarer :

Wysteriia sa...

Åh vill också ha en kamera att fota under vatten med! :)

Mrs Oikari sa...

Hey!

Vi har inte sett några foton från Studio Sumo! För ni tänker väl ändå titta förbi i svenskbutiken en sväng?

Christine sa...

Snart så ska du se. Det står med på "att göra listan". :)