Framme på UN´s Hotel

I går kväll kom vi fram. Landade vid 18:00 ungefär (Bali-tid), tog en taxi till UN´s HOTEL i Kuta, checkade in, gick vi till Totemo och åt och sprang även på Johan Pontell där. Efter maten, som för övrigt smakade precis som vi mindes det, så tog vi en varsin halvtimmes ryggmassage vilket var väldigt efterlängtat och när kl var 10:00 så somnade jag som en stock. Björn höll sig tydligen vaken till 11.00. Sen var vi pigga och uppe tidigare än tuppen idag och infann oss på stranden strax innan 07:00. 

Men det där med att sova har jag aldrig varit dålig på. För efter att vi gått ombord på planet på Arlanda (kl 15:15) så sov jag redan innan vi var uppe i luften. Ha, ha! Jag vaknade till lite grand precis när planet tog fart på startbana men sen sov jag 3 timmar i sträck. Blev jag väckt av Björn som förklarade att det var matdags och efter det sov jag typ resten av alla resor. Nä, jag höll mig faktisk vaken under hela sista flyget mellan Singapore och Bali... -2 timmar och 15 minuter! Kors i taket! Och då såg jag filmen Hotel Transylvania som var underbar. Fantastiska karaktär och helt enkelt störtskön rakt igenom. :)


3 kommentarer :

Elin Andersson sa...

Underbart! Här sitter vi i slask å mörker och där är ni i paradiset! Det är rätt åt er ;)

Bylundsdotter sa...

Sömntuta!... ;-) Jag är inte alls avis.... Hmpft.... ;-) Skulle inte kunna sova en blund på ett plan, inte ens om det var på väg till månen.... Ha det så bra! Det är ni värda! Kram

Tina S sa...

Härligt att resan gick så bra! Åh, vad jag är avundsjuk på er nu, haha. Jag kan nästan känna smaken av satay på Totemo!! Och den där dreamland frukosten på Un´s skulle jag kunna dö för nu!