Surf - Secrets

Idag visade termometer +45°C i solen! -Phjuhhhh! Tur att vattnet svalkar. Men även om man kan smita ner i havet eller poolen så är solen tryckande varm. Och trots att vi har 50 i solskyddsfaktor just nu så är det lätt att bränna sig. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att UV-index för Bali har legat på 15 av total 16 nu under de senaste dagarna. Men vi trotsade både solen och värmen lite grann idag och tog en tur till Secrets där Björn körde ett kortare surfpass... allt för att komma i form till bröllopet. ;)

Förresten, lägg gärna inte märke till våra matchande kläder. Ha, ha! Nu är det bara husvagn och matchande träningsoveraller á la 80-tal som saknas. ;)5 kommentarer :

Freedomtravel sa...

Skönt med svalkande vatten i den värmen! Och ni matchar så fint! :) Vi har ju husbil, men vi har infört förbud på träningsoverall (dispens kan utfärdas vid träning) och foppatofflor i den. Någonstans går gränsen liksom ;)

Anonym sa...

Roligt att läsa om eran fina vistelse på Bali. Fick ju lite tipps av dig förra året då vi var på Bali och Gili Trawangan. Fina bilder du tar. Lycka till med bröllopet. Lite avis på att ni får äta så god mat och den härliga värmen// Carina Rönnbäck

Tina S sa...

Vad fina ni är! Njut ordentligt, här hemma vräkte det ner snö igår och är svinkallt igen. Kram.

Anonym sa...

Jag la ABSOLUT märke till de matchande kläderna, hoppas ni håller i den trenden sedan i redigeringen! Följer med spänning er väg fram till bröllopet, och är inte alls grön av avund här hemma i Svedala med snöslask och inställda bussar :-)

Stör kram till er båda!
/Sara (Newihl alltså)

Anonym sa...

...ja, stor kram går också bra :-)

/Sara