Susu - den gamla byrackan

Titta vem vi sprang på nu på morgonen, Susu, vår gamla gårdshund! Hon var sig väldigt lik och exakt lika full i rackartyg som förut. För vi sprang nämligen på henne på Cirkle K (kiosk) där hon smitit in för att se om det fanns något ätbart. Ha, ha! Om hon kände igen oss vet jag inte, men när vi ropade på henne så kom hon ut till oss. Och ögonblicket kunde jag inte låta bli att föreviga men det enda jag hade i handen var "Paddan" (iPad) så nu fick jag användning av den för första gången. Annars är det helt å hållet Björns leksak för jag ser vet inte vad jag ska ha den till. Förutom idag då, då den kom till nytta. 

Nej nu ska jag gå ner till poolen och svalka mig, och stackars rödbrända Björn får inte vara i solen idag.

3 kommentarer :

Anonym sa...

Vad roligt att tom känna igen en hund i ett annat land :) Förstår att det känns som ert andra hem. Allt ser så vänligt och lugnt ut mot för här. Kram Sofia somensaga

Bylundsdotter sa...

Klart att hon kände igen er! :)) Har ni inte sett filmen Hachiko? :) Kram på er! Och Christine, jag kan tror att Björn blev nöjd nu när hans "padda" fick visa att den var viktig ;))

Christine sa...

Ha, ha! Ja han blev väldigt nöjd. Men han hånar mig när jag skrattar åt alla yber-moderna turister som går omkring på stranden med sina "paddor" och fotar. Kan ju inte låta bli att tycka det ser extremt fjantigt ut. :)