Betty & jag i små vågor

Tack och lov så börjar det ordna upp sig på Kuta-stranden, tror jag. Den är verkligen hemsk under regnperioden, enormt skräpig, full av alger och annat bråte och skräp. Verkligen långt ifrån så fina som den kan vara under torrperioden. Men idag så såg det betydligt bättre ut och med lite tur går det åt det finare hållet nu, då vinden vänder och torrperioden börjar ta sin plats. Man kan ju alltid hoppas. Men hur som helst så tog jag med mig Betty (brädan) ner och Björn den lilla kameran. Allt för skojs skull eftersom dagen bjöd på enormt små och slöa vågor. Och efter lite lek med kameran bjuder jag på några sköna bilder som jag fastnade på. Och på den i mitten... hum... jo jag körde en väldigt low style där, ha ha, utan att se ett skit i just den sekunden... 0 kommentarer :