Breeze Restaurant

Idag gick fick vi godkänt i klädetikett men då var takrestaurangen fullbokad istället. Så typiskt. Så istället fick vi "nöja" oss med ett fint bord på BREEZE RESTAURANT på 52 våningen. Efter att vi unnat oss varsin drink i skybaren på våning 64. Och det var lite kul att se både bar och restaurang där filmen The Hangover Part II spelades in.  2 kommentarer :

Anonym sa...

Vi är på Bali och har funderat på att åka till Giliöarna, men har hört att det är bra med malariatabletter. Vi har tyvärr inte med oss några. Vet du om man kan få tag på det här på Bali på något seriöst ställe?

Christine sa...

Jag har inte hört om att det finns malaria på Gili och vi åt inga malariatabletter när vi var där. (Men på Lombok däremot, vilket Giliöarna tillhör, vet jag att det finns malaria så det kanske har spridit sig ut till öarna nu, det har jag ingen vetskap om).

Vi har aldrig köpt malariatabletter på Bali men tycker att de flesta apotek är seriösa. Har då aldrig varit in i något som inte är det. Annars finns sjukhuset BIMC som är väldigt bra, så ni kanske kan kolla med dom om det går att få malariatabletter därifrån.