♥ BRÖLLOP ♥

På en vacker strand i solnedgången GIFTE VI OSS DEN 14 FEBRUARI 2013 på en obebodd ö utanför Ao Nang i Thailand. Att vigseln skulle ske på en strand var givet från först stund, för det kan inte bli mer vi än så. Vi valde en icke religiös vigsel och att ha en "Blending of the Sands ceremony", där två olika färger av sand blandas i ett gemensamt glas. De olika sandkornen symboliserar vardera liv, familjer, vänner. Och när sandkornen väl är blandad går det inte längre att skilja dem åt. Och vasen med sand kommer sen stå som prydnad hemma som ett fint minne.
"Life's moments are as grains of sands, forever moving and shifting with the winds of time. Today, Björn  and Christine,  you are making your eternal commitment to one another, blending the sands of your lives together. The separate vessels of sand you each hold represent your lives up to this moment. And from this moment on, as with the sands you now blend together, you shall become one.”
Efter vigseln bar det av i en gemensam speedboat. Men pga tidvattnet och viss försening kunde inte speedboaten lägga till vid stranden för att hämta upp oss. Så longtail-boat blev färdsättet att ta oss och alla gäster den bit där det var för grunt. En hispig wedding planner som inte kunde simma satt i samma båt som oss och var livrädd, medan vi andra försökte lugna henne med "om vi går på grund så är det lugnt, det är knädjupt så du kan stå upp och vi kommer inte att gå på grund". Ha, ha! Vilken situation. Båten gick som sagt inte på grund och alla kunde ta plats i speedboaten för en lugn tur till den fina stranden vi Sheraton Beach Resort, där middagen hölls. Meny för kvällen var:
Caesar
Caesar salad with garlic buck wheat croutons

Beef tenderloin perigourdine
Seared Beef tenderloin on toasted brioche,
 served with perigourdine sauce and grilled Asparagus.

Crêpes Suzette
Crepes with Banana flambé Grand marnier,
vanilla Ice cream and fresh strawberries.

Weddingcake
Weddingcake of raspberry- and white chocolatemousse. 
Served with tea or coffee.


Kvällen, maten, middagen, servicen var helt fantastisk! Långt över våra förväntningar och vi hade inte kunnat önska mer. Helt sagolikt, vår bästa dag någonsin. Allt var otroligt gott och enormt trevligt. TUSEN TACK TILL ALLA SOM VAR MED OSS PÅ VÅR BRÖLLOPSDAG, den bästa bröllopspresenten någonsin. Och tack även till alla som skickade telegram och hälsningar. Några bilder från efterfesten tänker vi inte bjuda på, men vi vaknade upp följande morgon med en livboj som flöt omkring bland rosbladen i vår jacuzzi på svitens altan...

12 kommentarer :

Josh sa...

Så fina ni ser ut, verkar ju ha varit ett fantastiskt bröllop. Cool idé med sanden. Stort grattis! Kram

Freedomtravel sa...

Vilket fantastiskt fint bröllop! Roligt att få se de fina bilderna!

Anonym sa...

Så otroligt vackert gumman! Grattis och all lycka till Er båda! Kram Sofia (somensaga) ps.Vad heter låten till bildspelet?

Anonym sa...

Tack snälla för bröloppsvisningen , de såg så fint ut och ni är så vackra, så man vill gråta...Fortsätt ha de bra på eran bröloppsresa :)
Åsa Åbyggeby

Christine sa...

Låten är Now we are free av Lisa Kelly. (Vi hade den som ingångslåt under vigseln). :)

Anonym sa...

Det är vi som var där och fick dela denna upplevelse som ska tacka Er. Du har gjort ett jättevackert bildspel gumman och det var roligt att det blev så mycket bra bilder. /Kramar från "svärmor"

Anonym sa...

Åååå va fiiiiint!
Stort stort grattis
Kram kram
Anna o Philip

Sara Newihl sa...

Oj så fina, tår i ögat!! Ser fram emot att höra om hela upplevelsen live sen. Många kramar,
Sara

Anonym sa...

Hej! Ni verkar ha haft ett otroligt fint bröllop.
Jag och min sambo är i planeringsstadiet om att annordna en bröllopscermoni i Thailand nästa år. Vilket företag har ni tagit hjälp av?
Någon ni kan rekommendera?

Mvh Maria

Veiken sa...

Otroligt vackert. Jag hade själv förmånen att vara vigselförrättare på en strand i Thailand för några månader sedan. Det var en otrolig känsla att stå där i solnedgången! Så jag vet hur det är, fast inte som brud förstås! :)

Anonym sa...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

OnTrip.dk sa...

WOW sikke et smukt bryllup, det må have været en helt fantastisk oplevelse :-)
/Annette